V případě nouze volejte 112 nebo 155
Rychlý kontakt +420 596 096 111
Home  > 
PODĚKOVÁNÍ CHIRURGII

Vážený pane řediteli,

rádi bychom Vám s manželkou poděkovali za řešení zdravotních komplikací v nemocnici, kterou vedete a kde byla moje manželka hospitalizována a léčena. Začalo to záchvatem žlučníku. Pro mnoho lidí prožitá záležitost. Někdo může namítnout, že to je dnes docela běžná záležitost, prostě se to odoperuje a je po problému.  Z pozice mé manželky, která také pracuje ve zdravotnictví, však žádné takové zdravotní komplikace spojené s možnou chirurgickou operací, nejsou banální.
To, že se nakonec dostaneme do Bohumínské nemocnice, konkrétně na chirurgické oddělení vedené panem Primářem Bogdanem Machejem, jsme nepředpokládali. V podstatě, Bohumínská nemocnice pro nás do té doby byla pouze v povědomí, že jste zde ředitel a v nedávné minulosti Ministr Zdravotnictví.

Manželka minulý rok podstoupila náročnou léčbu rakoviny Lymfomu, jednak v nemocnici v pražském Motole a potom také v pražské Fakultní nemocnici na Karlově náměstí. Obě pracoviště byla velmi profesionální a dokázali, zejména léčbou ve FN Praha manželce pomoci. Nyní je v remisi.

Když se objevila příhoda se žlučníkem, pochopitelně vyvstala otázka, na koho se obrátit pro léčbu, popř. operaci. Pátrali jsme a brzy dostali výborné reference na chirurgické oddělení pod vedením Primáře Macheje. Oslovili jsme přímo pana Primáře, a ne jen, že se případu ujal a podal manželce dostatečné ujištění o případném řešení problému, ještě jí vyhověl v jejím přání, které souvisí s etikou a svědomím. Toho si nesmírně vážíme a jsme moc rádi, že existují nemocnice a zdravotnická zařízení, která nejen léčí, pro což jsou pochopitelně koncipovány, ale také přistupují k pacientům lidsky, s etikou a zájmem. Tuhle naši zkušenost s nemocnicí Bohumín budeme rádi sdílet a věříme, že se budete i nadále rozvíjet v moderní nemocnici, byť malou, ale vysoce profesionální a odbornou.

Děkujeme ještě jednou celému týmu Chirurgického oddělení nemocnice v Bohumíně.

Manželé Eliška a Jiří Víchovi, Ostrava

AKTUALITY